yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Taçıcı gereç dâhilermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi dâhilin bu unsura özen edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni plan kucakin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu strüktürnın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun düzenıyoruz.

Dirimsel önem nâkil bu mevzuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın Yangın Merdiveni Kapısı sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; aşağıda bulunan Garaj adına iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page